Mi lesz még?

 2010.08.31. 19:17

A Fiók Fesztivál mellett este tíztől hajnalig Tematikus Összművészeti After Party a TŰZRAKTÉRBEN, melynek célja megvédeni alkotói függetlenségünket!

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

A Tematikus Összművészeti After Party eseménye során az adott téma köré építünk teljes programsorozatot. A Színházi Évadnyitót követő esten az Andrássy úthoz közeli Tűzraktérben különböző művészeti ágak képviselik magukat, ezzel támogatva a független színházi közeget.

A téma: Kötéltánc – haláltánc

Egymást követik 20-25 perces táncelőadások, színházi megnyilvánulások, performanszok, irodalmi estek, felolvasások, képzőművészeti installációk, koncertek, stb. A haláltánc tematika a középkori ábrázolásoktól, a halálalakoskodáson keresztül a mexikói haláltánc jelmezes groteszk vonulásain át számos művészeti ágat összekapcsolva képezi le a jelenlegi helyzetet.

Résztvevő alkotók, társulatok : Andaxínház,Gergye Krisztián társulata, Hátsó bejárat, Holdvilág, Hodworks,Honvéd színház, Mu terminál, Tünet együttes, PontMűhely, PR-Dance Company, Semmiágán.

További információ: www.hatoskategoria.blog.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiokfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr302262479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:08

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása