A fesztivál, The Festival

 2010.08.25. 10:27

A 2010ben első alkalommal megrendezésre kerülő Fiók Fesztivál az egyre népszerűbb fiatal zenekaroknak nyújt lehetőséget arra, hogy zenéjüket szélesebb hallgatókör is megismerhesse. Az est különlegessége, hogy a koncerteket megelőzően a fellépők szabadtéri akusztikus koncertet tartanak saját és más ismert előadók dalaiból.

Az első Fiók Fesztivál szereplői nem csak abban hasonlítanak hogy jazz zenével átitatott populáris dallamokat játszanak, a magyar életszerű dalszövegek szintén jellemzik őket. Egy új hullám a magyar zenei kultúrában.

500 forintos fesztivál. 2010 szeptember 18.

http://www.bossabeats.hu/fiokfesztival

_______________________________
 

The Fiók Festival, first organised in 2010, is offering an opportunity for young, aspiring, more and more popular bands to attain to the wider public. Earlier in the eve the performers will present acoustically a selection of their original songs seasoned with tunes from various artists creating a special atmosphere in the patio.

 

The performers of the first Drawer Festival rejoice us with jazzy-flavoured pop music and all of them have vivid, life-like hungarian lyrics as well. A new wave in the hungarian music culture!

 

Tickets: 500 HUF     18th September . 18:00 - 01:00

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: zene jazz pop koncert fesztivál hello hősök új tűzraktér tükezoo wns bossa beats mr macsó

A bejegyzés trackback címe:

https://fiokfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr872246005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása